martes, 18 de mayo de 2010

Projecte 1X1

Què és el projecte 1x1?
El projecte 1x1 és un projecte que s'ha posat en marxa per potenciar les competències en tecnologies de la informació i la comunicació i així millorar els processos d'ensenyament i aprenentatge a les aules. Aquest projecte té en compte donar a conèixer i incorporar a les escoles diferents recursos i materials que potenciin el treball amb les noves tecnologies com per exemple les pissarres i els llibres digitals, ordinadors... La seva finalitat és intentar deixar una mica de banda el llibre de text tradicional i treballar ja, amb els més petits els continguts d'una forma diferent com són els llibres digitals. El que s'intenta també és la gratuitat del llibre de text a Catalunya sustituint-lo amb el format digital.

El primer que cal fer alhora de dur a terme un projecte d'aquest tipus és formar als docents i mantindre'ls informats sobre les innovacions en el camp de l'ensenyament. Igualment cal també adaptar les infraestructures de les escoles a les necessitats com preparar les aules per a que disposin de tots aquest materials.

Qui participa d'aquest projecte?
El projecte 1x1 esta pensat per a que hi participin diferents centre i docents com també associacions de mares i pares dels alumnes, Editorials, Administracions locals... Com també hi colaboren les Empreses que s'ocupen d'abastir i de instalar tots aquests nous materials i recursos a les escoles.


Exemples en Xarxa:
EduCAT 1x1
Web IMAE

Per més informació feu clic:


2 comentarios:

papallona monarca dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
papallona monarca dijo...

Em sembla interessant. Hem de pensar que aquest és un projecte a tenir molt present i procurar que continuï endavant. A part de motivar més a l’alumnat utilitza les tecnologies actuals, cosa que hem de fer, modernitzar-nos.

Publicar un comentario