martes, 4 de mayo de 2010

Caçera del Tresor


Què és una Caçera del Tresor?
Una caçera del tresor és semblant a un WebQuest, però més senzill.
Consisteix en que el professor mana una sèrie de preguntes als alumnes sobre un tema en concret, i els dona, com a recurs, pàgines web on poden cercar la informació per respondre a les qüestions.
A més a més, el professor formula una pregunta oberta, la resposta de la qual no cal que estigui en les pàgines web proposades pel mestre, sinó seria més aviat com una relfexió del pròpi procés.
La caçera del Tresor comparteix amb el WebQuest una introducció, aquesta introducció englobaria la introducció, tasca i procés del Webquest com també l'avaluació, on el professor especificarà allò que valorarà i tibndrà en compte.


Quina utilitat té?
Aquest recurs serveix per a que l'alumne pugui treballar per sí sol fomentant així la seva autonomia. Un dels molts avantatges de la caçera del tresor és que són fàcils de crear, es poden fer de forma individual, en grup o tota la classe conjunta. Com al WebQuest, s'abandona la classe teòrica tradicional i és tot molt més dinàmic, sobretot és més motivador per als alumnes, ja que aquests, els encanta estar a l'ordinador i treballar aquest tipus de competència que els serà útils per a un futur.


Exemples en xarxa:
La reproducció
Leonardo Da Vinci
Ecosistemes

Per més informació feu clic

0 comentarios:

Publicar un comentario